Wie zijn we Hotel de Prins Wie zijn wij Hotel de Prins

Over De Prins

In het centrum van Sittard, op loopafstand van diverse horeca-voorzieningen en de winkelstraatjes, vindt u Hotel De Prins.

De Prins is gesticht in de jaren dertig. In voorjaar/zomer 2006 zijn alle kamers en de ontbijtzaal van het hotel in een moderne jas gestoken. De impressies van de 'nieuwe' Prins ziet u op deze website. Het hotel is goed ontsloten: u bent snel op de autosnelweg en op loopafstand ligt het station van Sittard.
In onze gezellige bar kunt u heerlijk onderuitzakken met een lekker drankje. De bar is elke dag geopend van 17.00 tot 23.00 uur.
In het hele hotel kan men draadloos internetten.

Historie

In Sittard, waar Nederland slechts 6 km breed is, werd in de dertiger jaren aan de 'poort van het heuvelland' een horecabedrijf gesticht dat snel uitgroeide tot een ver over de Duitse en Belgische grenzen bekend en gerenommeerd bedrijf. Het aantal mensen dat er sinds de dertiger jaren verbleef is niet te tellen, zóveel.
Af en toe zelfs zeer bekende.

Toon Hermans

Toon Hermans was de meest frequente bekende gast. Hij verbleef in zijn Sittardse jaren en voorafgaand of na zijn optredens in de Stadsschouwburg graag in De Prins. Zijn illustraties en handtekening zijn afkomstig uit ons gastenboek.

Gastenboek
Indien u al te gast bent geweest bij Hotel De Prins, kunt u hier klikken om ons online gastenboek te tekenen.

DOOR Communicatie & Vorm
sitemeter