Voor elk wat wils
In Sittard en directe omgeving is van alles te beleven!
Even de beentjes strekken en cultuur snuiven? Dat kan met een stadswandeling langs de vele historische plekjes van Sittard met een professionele gids, waarbij de inwendige mens zeker niet vergeten wordt. Sittard heeft namelijk een groot aantal leuke cafeetjes om heerlijk na te genieten van de stadswandeling.

Er is en groot aanbod aan restaurants en eetcafés in Sittard. Culinair genieten kan bij restaurant Silvester’s, een uitstekend restaurant voor een perfect verzorgde avond.

Zin om lekker onderuit te zakken en helemaal niets meer te doen behalve genieten? Bezoek dan de buurman van Hotel De Prins, de Stadsschouwburg van Sittard en geniet hier van een van de vele voorstellingen.

In het Holland Casino te Valkenburg (gratis entreevouchers bij hotelreceptie verkijgbaar) kunt u naar hartelust een gokje wagen…maar Valkenburg biedt meer. Thermae 2000 bijvoorbeeld, een complex met ontspannende thermale baden, whirlpools, whirlbanken en sauna’s. Dit alles vindt u op ca. 25 autominuten van Hotel De Prins.

DOOR Communicatie & Vorm
sitemeter